ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE – INSURANCE SOLUTIONS

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2021

1. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Δεν απαιτείται να μας δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε περιοχή αυτής της ιστοσελίδας. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα συλλέξουμε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε και ενδεχομένως να μείνουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Χρησιμοποιούμε ποικίλους διοικητικούς, τεχνικούς και φυσικούς ελέγχους για την προστασία των πληροφοριών σας. Δυστυχώς, παρόλο που λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας, κανένα μέτρο ασφαλείας δεν μπορεί να είναι 100% ασφαλές και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας.

3. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ενδέχεται να κάνουμε αλλαγές σε αυτή την Πολιτική Απορρήτου. Αν αναθεωρήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, θα ενημερώσουμε την ημερομηνία στην κορυφή αυτής της σελίδας Πολιτικής Απορρήτου. Η συνεχής χρήση των Υπηρεσιών μας συνιστά αποδοχή εκ μέρους σας των όρων της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όπως αυτή τροποποιείται ή αναθεωρείται από εμάς κατά καιρούς.

4. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις πληροφορίες σας, την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@insurancesolutions.gr.